• Evenemang idag
Tisdag
25
December 2018
Louis De Geer Norrköping

Juldagsfesten 2018

Östergötlands STÖRSTA nattklubb är äntligen tillbaka! För nionde året i rad återuppstår vårt älskade gamla Palace för en natt i Louis De Geer. 3000 glada gäster i Norrköpings coolaste lokal. Som vanligt räknar vi med succé och det är tack vare er våra fantastiska gäster!
I nattklubben spelar DJ Peo Wahlin, Lalles Bodega, CRASH med flera. Bered er på en kväll full av live-akter, effektfulla happenings och givetvis en hel del överraskningar!
Tidsschema
21.00 - VIP-Mingel med bubbel och snittar (380:-)
22.00-23.00 - Exklusiv show
22.30 - Nattklubben öppnar (275:-)
03.00 - Hemgång
VIP-mingel 380:-
Vi vill ge våra VIP-gäster lite extra kärlek och bjuda in till ett exklusivt VIP-mingel. Det har blivit succé tidigare år och SJÄLVKLART ska vi inte göra er besvikna i år heller!
Det bjuds på snittar, bubbel, fantastiska dansare och grymma artister på mainstage!
För 380:- får du: Bubbel, snittar, exklusiv show, klubbiljett samt fri garderob.
TID:
21:00 - VIP-minglet startar
22:00 - Exklusiv show för VIP-gäster
EARLY BIRD - De första 100 biljetterna säljs till samma pris som en vanlig klubbiljett! Du får alltså mingelbiljetten HELT GRATIS om du är på hugget!
Exklusiv VIP-avdelning
I år har vi valt att ha färre VIP-bord än tidigare år. Detta för att vi ska kunna ge våra älskade gäster bästa möjliga upplevelse och att ni ska få det så bra som bara är möjligt. Vi vill kunna erbjuda det lilla extra och se till att ni får den service, komfort och uppmärksamhet ni förtjänar! Detta betyder att du måste vara extra snabb med att boka bord till dig och dina vänner. Vippen är placerad vid ett avspärrat område på stora dansgolvet, entréplan, där blir man center of the attention och en del av festen!
VIP-BORD: info@eleonorleone.com
FÖRKÖP (gå före i kön) 275 kr
För att garantera din plats, samt slippa trängas i kö rekommenderar vi att du köper klubbiljett.
Med en förköpsbiljett går du in via VIP-entrén och rakt in i klubben mellan 22:30-00:00 (Du måste vara på plats innan kl.00.00 för att garanteras entré).
För 275 kr får du: Slippa kö, årets klubbupplevelse, fri garderob
Åldersgräns: 20 år
Entré i dörr: 250 kr inkl. garderob.

Biljetter & tider

Tisdag 25 December 2018 21:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Louis De Geer). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Juldagsfesten 2018, Louis De Geer

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December