24-25
Feb 2018
Stadium Arena Norrköping

MC-mässa

Så var det dax för ett helt nytt motorevenemang i Sverige
– Norrköping Moto Show MC-mässa i Stadium Arena.

En evenemangsanläggning uppdelad på två hallar med en total yta på ca 5.000 m2. På mässan kommer förutom årets nyheter även att finnas ombyggda specialhojar, tävlings-MC, MC-utrustning och -säkerhet samt MC-klubbar och en veteranavdelning.

I en av hallarna kommer det att två till tre gånger per dag att arrangeras en spektakulär MC-show med det bästa landet har att erbjuda.

Mässan presenterar även en hyllningsutställning till minne av Sveriges genom tiderna största racingstjärna Ronnie Peterson som omkom den 11 september 1978 efter en svår krasch på Monzabanan i Milano.

Stadium Arena erbjuder självklart restaurang och pub.

MC-SHOW två till tre gånger om dagen i hall med 2.700 sittplatser!
WheelieWarriors: Trail- och Youtube-stjärnan Jimmy Olsson och stuntduon Dinox3m & Josefx3m + gäster

Fredrik ”Frog” Lindgren: Freestyleåkare och stuntman som medverkat i bl.a. The Expendables 3 med Sylvester Stallone och Dolph Lundgren.

Ronnie Peterson
Det är i år 40 år sedan sveriges största racinglegend omkom efter en tragisk olycka på Monzabanan i Italien. Detta kommer att uppmärksammas med en utställning på årets mässa. Utställningen innehåller förutom bilder och diverse föremål från hans racingkarriär även några av hans tävlingsbilar. Bl.a. den March 721x som han tävlade med i bl.a. Spaniens, Monacos och Belgiens Grand Prix.

Varmt välkomna!

I siffror

39 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

21 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Stadium Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget.  MC-mässa , Stadium Arena

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari