• Evenemang idag
Söndag
10
December 2017
Kaktusparken I Norrköping Norrköping

Decemberwalk

Nu kör vi vår andra Photowalk i Rule of Thirds regi. Förra träffen blev lite av en succé och flera glada bildskapare slöt upp nere i hamnen.
Denna gången är konstgjort ljus föremål för vår uppmärksamhet och därför bestämdes det att vi möts lite senare än förra gången, det vill säga kl 15.00. Dessutom så utgår vi från Karl Johans Park i Norrköping, eller Kaktusparken som det också kallas. Eftersom det kommer vara mörkt då så är stativ en väldigt bra sak att ha med, om man har ett sådant. Det går att ta bilder med långa slutartider utan stativ på många olika sätt så har man inget är det ingen katastrof. Vi löser det!
Hoppas på samma fina väderlek som förra träffen. Väl mött!

Obs! Dessa photowalks är helt kostnadsfria sånär som på den fika man väljer att köpa som en avslutning på en kreativ promenad. Obs!

I siffror

41 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kaktusparken I Norrköping). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Decemberwalk, Kaktusparken I Norrköping

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari