• Evenemang idag
Lördag
24
Februari 2018
Louis De Geer konsert & kongress Norrköping

Hardcore Superstar & Mustasch

Vi erbjuder en kväll i Värmekyrkan med extra allt; Double headliner med totalt 18 album i bagaget och över 70 miljoner streams tillsammans. Vi snackar oförglömliga party anthems & rockdängor som avlöst varandra i en strid ström sedan slutet utav 90-talet. Fler är att räkna med då båda banden är aktuella med nya singlar och fullängdare i sikte!

MUSTASCH: Bandet har sedan starten 1998 byggt upp ett minst sagt imponerande CV. Utsålda förband- och headline-turnéer med band som Motörhead och Gluecifer har avlöst varandra samt tre Grammisnomineringar varav en vinst i kategorin ”Årets Hårdrock”. 2017 började starkt med ett bejublat framträdande i Melodifestivalen när de tillsammans med vissångaren Hasse Andersson framförde de klassikern ”Änglahund” i ny hårdrockstappning. Senaste singeln ”Lawbreaker” har släppts och nytt album är i sikte!

HCSS: Många band går den enkla vägen och håller sig till sin genre – Hardcore Superstar, som är inne på sitt tredje årtionde tillsammans, är inte ett av dessa. Fyrmannabandet från Göteborg hade modet att anamma två stilar som tidigare hatade varandra, nämligen thrash metal och sleaze-rock. Den förstnämnda hård, aggressiv och rå medan den senare catchig, melodisk och dekadent. Nyligen släppte Hardcore Superstar singeln ”Have Mercy On Me” och fler grymma partyhits väntar framöver!

Biljettsläpp 23/11 kl 10

Dörrar: Kl.18.00
Konsertstart: Kl.20.00

Åldersgräns: 13 år

OBS! Preliminär konsertlängd

I siffror

14 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

127 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Louis De Geer konsert & kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Hardcore Superstar & Mustasch, Louis De Geer konsert & kongress

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April