• Evenemang idag
Fredag
2
Mars 2018
Arbis Bar & Salonger Norrköping

Asta Kask

Asta Kask
https://open.spotify.com/album/53CupTnsmjJPU5r0sdeLRi?si=KWM0k3JeS-u2xVuT6-zmHw

JJ and the crowbars
https://open.spotify.com/artist/47wlJp9FxHPRFkcddAH3wA?si=Iqtcob0QQpSAdSPyQtsFSg

Asta Kask firar 40år som band och ger sig ut på turné över hela Sverige. Bandet tar den 2:e Mars sitt firande till Arbis i Norrköping!

Förköp släpps klockan 10.00 Fredagen den 10:e November

Pris: 230kr + förköpsavgift
Plats: Arbis, Norrköping
Datum: 2:e Mars, 2018
Förköp: Tickster
Förköpslänk: http://bit.ly/2ekYhXv
Åldersgräns: 18år
Arrangör: City to City

Asta Kask har lyckats med det som väldigt få band från den första svenska punkvågen lyckats med: Att bevara sin publik och samtidigt fortsätta nästla sig in i nya unga punkhjärtan, trots att bäst-före-datum borde ha passerat…

1978 ställde sig fyra gossar, som skulle komma att bli Asta Kask, i en källarlokal i Töreboda. Det var där, i replokalen Kloaken, soundet skapades som skulle komma att lämna avtryck på den svenska och internationella punkscenen i generationer. Snabb, förbannad och smittsamt melodiös hardcorepunk.

Under sin första aktiva period (1978-1986) spottade de ut EP-skivor på löpande band och spelade land och rike runt. Under det som var tänkt som en kort ”hämnd” 2003, hittade de tillbaka till varandra. Sedan dess har de kört på och gjort ett gäng singlar, två fullängdare och massor av gigs. Asta Kask har verkligen cementerat sig som ett aldrig tröttnande, energifyllt liveband på hemmaplan och på scener i bland annat Japan, Colombia, USA, Spanien och Tyskland.

2018 är bandet åter igen aktuella med en turné för att ventilera sin ilska och sin passion för 2-taktspunk – redo att leverera 40 års erfarenhet av ”Rock mot svinen”. Med sig i bagaget har man dessutom efterlängtat nytt material och, så klart, klassiker från hela sin karriär.

Asta Kask satsar knappast på att vinna pris som ”årets nykomling” och 2018 kommer att vara året då Asta Kask som vanligt spelar som om det är det sista dom gör- och det är inte värt att missa!

Asta Kask är:
Micke Blomqvist- Sång, Gitarr
Bonni Pontén- Sång, Gitarr
Ernie Hörnell- Bas, Sång
Dadde Stark- Trummor, Sång

I siffror

75 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

124 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Arbis Bar & Salonger). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Asta Kask, Arbis Bar & Salonger

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars