• Evenemang idag
Söndag
22
Oktober 2017
Norrköpings Konstmuseum Norrköping

Spegla

Vi är stolta över att samarbeta med Spegla som under söndagen 22 oktober arrangerar föreläsningar och filmvisning på Konstmuseets entréplan i Harlekinen. Fullständigt program för Speglas alla dagar finns på deras hemsida www.spegla.se.


PROGRAM på Konstmuseet söndag 22 oktober

11.15–12.00 Den fotografiska bilden som bakgrund? Om Clifton Meadors artists’ book Long Slow March, Martin Sundberg, intendent för samlingen, Norrköpings Konstmuseum.

12.00–13.00 Kvinnor bakom kameran i Norrköping kring förra sekelskiftet. Etnolog och fotohistoriker Eva Dahlman berättar om de framgångsrika fotograferna och systrarna Dagmar och Hilda Eriksén verksamma i Norrköping.

13.00-14.20 Filmvisning Don’t blink – Robert Frank. Se trailer HÄR.

15.00-16.00 Carl Johan De Geer delar med sig av sin tid som modefotograf i Paris under 60-talet. En inspirerande föreläsning om en tid som flytt men också en kavalkad av bilder som står sig väldigt bra än i dag.

Biljetter köps på Speglas hemsida. Samtliga programpunkter ovan hålls i Harlekinen på Konstmuseets entréplan.

OBS! Begränsat antal platser!

I siffror

18 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

57 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Norrköpings Konstmuseum). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Spegla, Norrköpings Konstmuseum

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December