• Evenemang idag
Torsdag
19
Oktober 2017
Saliga Munken Norrköping

Pale Honey

// LIVE: PALE HONEY //

// 19 OKTOBER 2017, 21:00 //

// SALIGA MUNKEN //


// FRI ENTRÉ //

Klubb Republik och Saliga Munken presenterar stolt Pale Honey!

I oktober 2017 släpper Pale Honey den efterlängtade uppföljaren; tiospårs-albumet ”Devotion”. I början av samma månad beger sig bandet ut på en höstturné som bland annat nåt Linköping, Köpenhamn, Reykjavik, Malmö, London, Göteborg, Oslo och Stockholm.

Två år har passerat sedan Göteborgsbaserade Pale Honey – Tuva Lodmark (sång och gitarr) och Nelly Daltrey (trummor) – släppte sitt kritikerrosade, självbetitlade debutalbum som bland annat genererade en P3 Guld-nominering som Årets nykomling. Snart är bandet redo att släppa ifrån sig uppföljaren; albumet "Devotion" landar den 13 oktober.

De två första singlarna från det nya albumet har redan spelats flitigt på P3: "Real thing" – en explosiv gitarrdriven käftsmäll, och "Why do I always feel this way" – en finstämd popballad med svajiga synthar.

Albumet har skrivits och spelats in i Nacksving Studios i Göteborg, tillsammans med producenten Anders Lagerfors. Han är också livemusiker, som förstärker med gitarr, bas och synth när Pale Honey är på turné.

Här kan du se på deras video Real Thing: https://www.youtube.com/watch?v=0mEsH2_qB7M

Vi ses den 19 oktober!

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Tillgänglighet:
Parkeringsplatser finns i närheten av Saliga Munken.
Det går att ta sig in i lokalen med rullstol, be någon säga till i baren eller DJ-båset så visar vi vilken väg ni kan ta in!

I siffror

54 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

65 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Saliga Munken). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Pale Honey, Saliga Munken

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December