• Evenemang idag
Söndag
10
December 2017
Café Rusty Sundays Norrköping

Musikcafé: No10 - Kärlek

- Ett musikcafé för konstnärliga själar! Andra söndagen i månaden är vi i Kulturkvarteret Hallarna Norrköping mellan kl. 17:30-22:30.

Ett självutnämnd musikcafé i Norrköping som följer stadens vision #musikstaden2020.

Söndagsalternativet i en liten storstad där de flesta mötesplatser är stängda. Här kan du diskutera musik och chilla med vänner i stadens coolaste kvarter. Utbyta erfarenheter, visionera om dina drömmar och bolla idéer med likasinnade. Eller ta en fika med crewet efter en intensiv rephelg?

Fokuset sitter i känslan att kunna koppla av till musik, poetiska melodier, trygg ambient och hitta tillbaka till din vardagsrytm inför en ny vecka. Målgruppen är du som är mellan 16-26 år, men alla är välkomna - hojta på din mormor! Café Rusty Sundays arrangemang är alkohol- & drogfria och vi lägger stor vikt i att gästerna ska känna sig trygga och nöjda efter sitt besök.

Vi som driver Café Rusty Sundays är
Rusty P's Kulturförening.

Trivia: ”Rusty P” är lokalt gatuslang
för Norrköping (Peking).

I siffror

91 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Café Rusty Sundays). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Musikcafé: No10 - Kärlek, Café Rusty Sundays

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari