• Evenemang idag
Lördag
16
December 2017
Louis De Geer konsert & kongress Norrköping

Matildas Jul

Matilda Grün bjuder på en sprakande, svängande och stämningsfull julkonsert med en musikalitet som får de flesta att tappa andan. Med sig har hon kompband, kör, gäster och inte minst en stråkorkester. Med andra ord allt som behövs för att skapa en julkonsert som har det där lilla extra.

Matilda gjorde under ett antal år karriär som musikalstjärna i Tyskland och Österrike. 2011 flyttade hon tillbaka till Sverige för att på heltid ägna sig åt egenproducerade sommar och julkonserter m.m. Tillsammans med sin kusin och musikalkollega Peter Johansson har Matilda producerat och uppträtt med ett par hundra konserter och åren 2009-2016 reste de runt med sin populära turné ”Julen är Här”.

Låt dig hänföras av en av Sveriges vackraste röster i allt från stämningsfulla och storslagna klassiker till glada och svängiga jullåtar.

I siffror

17 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

114 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Louis De Geer konsert & kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Matildas Jul, Louis De Geer konsert & kongress

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari