• Evenemang idag
Lördag
9
December 2017
Louis De Geer konsert & kongress Norrköping

Julpartyt

Julpartyt 2017 presenterar Axel Schylström, Eleonor Léone, Melanie Taylor, Elin Saanum och Barbados!
Välkommen till Julpartyt 2017, en klassisk julshow med ny touch. Vi börjar med traditionellt glöggmingel i foajén där Eleonor med kollegor sjunger stämningsfulla julsånger. Därefter drar vi oss ner mot dukade bord och show. Showen är en proffsig produktion med blandade genrér i ett högt tempo som sätter en riktig festkänsla. Till showen avnjuter vi en serverad julbuffé. Det är ett nytt koncept från oss för att kunna umgås och ha det trevligt utan att stå i köer till buffén. Vi bordserverar julmaten enligt det klassiska; sill m.m., kallt, varmt och dessert. När kaffet är urdrucket och du inte orkar en enda sötsak till så öppnar vi upp dansgolvet framme vid scenen och låter Barbados styra kvällen vidare! Ännu en gång – varmt välkommen!

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Louis De Geer konsert & kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Julpartyt , Louis De Geer konsert & kongress

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari